Good Thinking Oktober 2021

Introductie

In deze nieuwsbrief staan we stil bij de veranderingen in de WBSO vanaf 2022 en de plannen van de Europese Unie. Ook gaan we in op de kip-ei problematiek rondom de ontwikkeling van een waterstofeconomie en nemen we je mee in een inspirerend project op het vlak van Smart Mobility. Tot slot stellen onze nieuwe collega’s Johnnie en Wessel zich aan je voor. Veel leesplezier!

Nog niet uitgelezen? Volg ons dan op LinkedIn !

WBSO veranderingen 2022

Indien je in 2022 gebruik wilt maken van de WBSO, dan is het goed om te weten dat er een aantal zaken is veranderd. Naast aanpassing van het subsidiepercentage is er onder de noemer “leuker kunnen we het niet maken” een aantal aanpassingen doorgevoerd, met belangrijke gevolgen voor aanvragen en voor de verantwoording.

Lees verder

De koers van de EU in 2022

Niet alleen in Nederland hebben we Prinsjesdag. Ook in Europa, alleen noemen we het dan de “State of the Union”. Ben je benieuwd wat Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, aan beleidsvoornemens heeft gepresenteerd tijdens de jaarlijkse State of the Union? Dat lees je hier!

Lees verder

Waterstof: Tata Steel, groene stroom en het kip-ei probleem

Waterstof wordt gezien als een onmisbare schakel in het CO2-vrije energiesysteem van de toekomst. Voordat groene waterstof echt een onderdeel van ons energiesysteem is geworden is er nog een hoop werk te verzetten. Zo moet onder andere het zogenaamde kip-ei probleem definitief doorbroken worden, maar hebben we ook heel veel groene stroom nodig. Over dit probleem en andere ontwikkelingen vertellen we meer in dit artikel.

Lees verder

Smart mobility en de rol van AC Adviseurs

Wat is Smart Mobility? Bekijk de video over de TanQyou mobiliteitschallenge om een toepassing in de praktijk te zien.

Innovatie en duurzaamheid, twee thema’s waar wij bij AC Adviseurs enorm enthousiast van worden. En dit is dan ook waarom wij TanQyou, een innovatieve mkb’er uit het Noorden, al een aantal jaren graag ondersteunen bij hun innovatieprojecten.


Lees verder

Even voorstellen: Johnnie Meijer

Mijn naam is Johnnie Meijer en ik ben een gelukkige inwoner van stad Groningen. Mijn eerste indruk van AC Adviseurs, al vóór ik begon met werken, was heel positief. Nu ik hier een tijdje aan het werk ben, sta ik nog steeds achter die eerste indruk. De werksfeer is top, de mensgerichte benadering past heel goed bij me en het werk zelf is veelzijdig en interessant.

Lees verder

Even voorstellen: Wessel van Dommelen

Mijn naam is Wessel van Dommelen en ik maak sinds deze zomer met veel plezier onderdeel uit van het team van AC Adviseurs. Niet alleen werken we bij AC Adviseurs in een jong en energiek team, maar ook geeft het veel energie om onze klanten verder te kunnen helpen bij hun ambities.



Lees verder
© 2021 AC Adviseurs, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Ons mailadres:
AC Adviseurs
Abe Lenstra boulevard 52-4
HEERENVEEN , Friesland 8448 JB
Netherlands

Add us to your address book


Bewerk uw inschrijving  |  Uitschrijven

Webversie
Datum Onderwerp
05-10-2021 Good Thinking Oktober 2021
15-07-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 3
29-04-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 2
26-01-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 1
22-09-2020 GOOD THOUGHTS, jaargang 6, editie 3

Nieuwsbrieven Index