GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 2

Introductie

Europa zet in op de Green Deal, maar wat betekent dat eigenlijk voor jou? In deze “groene” nieuwsbrief introduceren wij ons Green Deal Team. Ook gaan wij in op de plannen uit het Horizon Europe programma en duurzame energie. Verder stellen onze nieuwe collega’s Germen, Mitchel en Sijtje zich graag aan je voor. Veel leesplezier!

Continu op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op LinkedIn !

Het Green Deal Team helpt jou!

Duurzaamheid, Green Deal, Klimaatakkoord, Klimaatwet. Het zijn termen die ons in de komende jaren allemaal raken en die het nodige van ons allemaal gaan vragen. Maar hoe begin je en hoe maak je stappen? Lees hier hoe ons Green Deal Team jou kan helpen!

Lees verder

Horizon Europe 2021-2027

Houdt jouw organisatie zich op internationaal niveau bezig met onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie? Dan kan het Horizon Europe programma mogelijk interessante ondersteuning bieden!

Lees verder

Hernieuwbare energie en de klimaatdoelen: hoe staan we ervoor?

In 2019 hebben overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in het Klimaatakkoord afspraken gemaakt om de uitstoot van broeikasgassen in 2030 te verminderen met 49% ten opzichte van 1990. Een belangrijk onderdeel hierin is onze elektriciteit opwekken zonder de uitstoot van CO2. Maar wat zijn nou precies onze doelen op het gebied van groene stroom? Liggen we op koers om de doelen voor 2030 te halen? Wat doet de overheid om de productie van groene stroom te stimuleren?

Lees verder

Even voorstellen: Germen

Mijn naam is Germen Nuis en ik ben sinds februari werkzaam bij AC Adviseurs. Deze nieuwsbrief is dan ook een mooie gelegenheid om mijzelf (opnieuw) voor te stellen.

Lees verder

Even voorstellen: Mitchel

Mijn naam is Mitchel Philippa. Ik ben 25 jaar en kom uit Wagenberg, een klein dorpje in Noord- Brabant, vlak boven Breda (funfact: Wagenberg staat bekend als de makers van het lekkerste worstenbroodje van Brabant). Meer weten over mij? Lees dan verder!

Lees verder

Even voorstellen: Sijtje

Hallo, mijn naam is Sijtje de Leeuw, 22 jaar, en ik ben sinds 1 april werkzaam als stagiair bij AC Adviseurs. Via deze nieuwsbrief stel ik mij graag aan jullie voor.

Lees verder
© 2021 AC Adviseurs, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Ons mailadres:
AC Adviseurs
Abe Lenstra boulevard 52-4
HEERENVEEN , Friesland 8448 JB
Netherlands

Add us to your address book


Bewerk uw inschrijving  |  Uitschrijven

Webversie
Datum Onderwerp
05-10-2021 Good Thinking Oktober 2021
15-07-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 3
29-04-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 2
26-01-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 1
22-09-2020 GOOD THOUGHTS, jaargang 6, editie 3

Nieuwsbrieven Index