GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 3

Introductie

In deze zomereditie van onze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en over digitalisering. Verder geeft onze afdeling Projectbeheer een aantal tips om het beheer van je projecten op orde te houden en stellen onze nieuwe collega’s Aranka en Douwe Sjoerd zich aan je voor. Veel leesplezier!

Nog niet uitgelezen? Volg ons dan op LinkedIn !

Een leven lang ontwikkelen – hoe zit dat nou eigenlijk?

In het afgelopen jaar hebben medewerkers enorm veel veerkracht getoond: maandenlang thuis werken, weinig fysieke contactmomenten en een agenda vol videocalls en digitale borrels. Medewerkers zijn de drijfveer van een organisatie, maar hoe zorg je er nou voor dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen?

Lees verder

Rustige zomerperiode? Tijd voor projectbeheer!

Onvoldoende zicht op de status en voortgang van projecten? Voor de einddeclaratie nog snel even alle documenten bij elkaar zoeken? De zomerperiode is een goed moment om je grip op lopende projecten te verbeteren en je projectadministratie alvast goed op orde te brengen. In dit artikel lees je hoe je dat kan doen!

Lees verder

Onze digitale wereld van de toekomst: wie gaat hem leiden?

Dit voorjaar heeft de Raad van de Europese Unie groen licht gegeven voor het programma Digitaal Europa 2021-2027. Dit programma draagt bij aan de groene transitie van de EU en de digitale transformatie van de Europese economie en maatschappij. Het budget van ruim € 7,5 biljoen zal worden ingezet voor onder andere kunstmatige intelligentie, cyberveiligheid, supercomputing, geavanceerde digitale vaardigheden en digitale innovatiehubs. Hiermee heeft Europa haar digitale koers voor het komende decennium vastgesteld. Europa is niet de enige die fors inzet op digitalisering, omdat digitalisering wordt gezien als cruciaal voor de machtsverdeling op het wereldtoneel. Hoe dat precies zit lees je hier!


Lees verder

Even voorstellen: Aranka Vergoossen

Hallo! Mijn naam is Aranka Vergoossen. Ik werk sinds 1 mei met veel plezier bij AC Adviseurs. Via deze nieuwsbrief stel ik mij graag aan jullie voor.

Lees verder

Even voorstellen: Douwe Sjoerd Sijbrandij

Zo de eerste maanden bij AC Adviseurs zitten erop! Wat tot nu toe opvalt is de leuke werksfeer en de dynamiek van de subsidiewereld. De collega’s zijn allemaal gedreven en down to earth. De eerste indrukken zijn dan ook hartstikke goed! In de rest van dit artikel zal ik me kort voorstellen aan jullie.Lees verder
© 2021 AC Adviseurs, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Ons mailadres:
AC Adviseurs
Abe Lenstra boulevard 52-4
HEERENVEEN , Friesland 8448 JB
Netherlands

Add us to your address book


Bewerk uw inschrijving  |  Uitschrijven

Webversie
Datum Onderwerp
05-10-2021 Good Thinking Oktober 2021
15-07-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 3
29-04-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 2
26-01-2021 GOOD THOUGHTS, jaargang 7, editie 1
22-09-2020 GOOD THOUGHTS, jaargang 6, editie 3

Nieuwsbrieven Index